WinVask -  Faktura

Skriver opsjoner

Skriver opsjoner

Previous topic Next topic  

Skriver opsjoner

Previous topic Next topic  

Noen valg som gjelder kun fakturautskrif finner man på skriveropsjoner.

 

clip0093

 

clip0139

WinVask viser alltid utskriftene til skjerm først, men når man sender de til skriveren avsluttes utskriftviseren og man returneres til forrige vindu.

Ønsker man å bli stående i utskriftsvisning, kansje for å sende utskriften til en helt annen skriver, kan man gjøre dette er.

 

clip0140

Dette valget gjelder KUN den faste Layouten som WinVask gratis benytter, og her kan man slå på forfallsdato, og beløp på kvitteringsdel på bankgirom om det faste fakturaformularet har plass til dette.

 

clip0141

Er dette valget aktivert blir fakturadato satt til siste dag i inneværende måned for samlefakturering, standard er dagens dato. (forfall = fakturadato + kundens kreditt tid i dager)

 

clip0142

Snur hvem fakturanummer som kommer ut på skriveren, de kommer ut i 1-2-3, eller 3-2-1 dette kun for å slippe å sortere fakturaer.

 

Merk: Dersom du skriver ut 2 kopier av fakturaene dine, vil WinVask først kjøre ut 1-serie, for så å starte pånytt igjen. da kan du bare dele bunken uten å måtte sortere.

 

clip0143

WinVask har muligheten på Ordre / fakturabildet til å skrive ut "Pakkseddel" + Faktura kun ved å trykke på 1 knapp. ved å huke av valget her kan en få spesifisere layout for pakkseddel.