WinVask -  Faktura

Service / Hjelp

Service / Hjelp

Previous topic Next topic  

Service / Hjelp

Previous topic Next topic  

I Service hjelp vinduet kan du utføre endel rutiner som er service relatert, du bør ikke kjøre valg her uten å være sikker på hva du gjør.

clip0092

 

 

clip0134

Servicevalg knappene kjøres kun dersom du får beskjed av oss om å gjøre det, som regel retter de opp i databasen, dersom det ligger feil informasjon der som følge av en "Bug" / feil.

 

clip0135

Inifil editoren lar deg registrere eller endre programnøkkler som styrer virkemåten til WinVask, disse er beskrevet her.

 

clip0136

Inifilen i WInVask består av en Nøkkel, Windows-brukernavnet nøkkelen gjelder, og eventuell verdi for nøkkelen.

 

Merk: * som "User name" betyr alle Windows Brukere.

 

clip0137

Resette systemet sletter alle produksjonsdatane dine, med dette mener vi Ordrer, Fakturaer, tilbud etc. Mens system oppsett, Kunder og Varer blir igjen. (WinVask spør om Kunder & varer også skal slettes)

 

Så settes fakturanummer til 0 igjen (slik at 1 er første fakturanr), samme med ordrenr, kreditnotanr etc.

 

Valget er designet for nye brukere, som gjerne vil teste og leke med systemet før de tar det i bruk (produksjon), men valget skiller ikke mellom våre demodata, og eventuelle produksjonsdata du måtte ha registrert etter installasjon.

 

clip0138

WinVask lager en ny "produksjonsdatabase for hvert år, som beskrevet HER.. ønsker man å ha sine data i en database, kan man spesifisere "Fast" database, og intet automatisk skifte av database forekommer.

 

Merk: Fordelen med å skifte er at man slipper å bla i betalte fakturaer tilbake fra 2005, men kun har årets fakturaer liggende i reskontro.

Man kan imidlertid ta ut salgs-statistikk over flere år fra Rapportbygger`n

 

Tips: Med klientvelgeren kan man også spesifisere en fast database, f.eks på en server for flerbruker.