WinVask -  Faktura

Hvordan setter jeg opp et møte?

Hvordan setter jeg opp et møte?

Previous topic Next topic  

Hvordan setter jeg opp et møte?

Previous topic Next topic  

 

WinVask avtaler >Kalender >Hvordan kan jeg  > Set up a Meeting

Hvordan setter jeg opp et møte?

WinVask avtaler gjør det enkelt å sette opp et møte med andre medarbeidere, under vises hvilke skritt som må utføres for å få til dette.:

Først, "noen" må ta ansvar for ¨å sette opp møtet, og invitere brukere til møtet. Denne personen kan vi kalle "organisator".

Organisatoren åpner kalenderen og lager en ny avtale. Når avtalen er laget, kan han invitere andre til å være med på avtalen (møtet), for å invitere andre med på møtet "høyreklikk" på en avtale og velg "inviter" fra menyen som kommer frem. Et nytt vindu vil da fremkomme hvor en kan legge til brukere en ønsker skal få invitasjon til å være med på møtet.

meeting1

Inviterte deltagere av møtet velger en "respons" som passer de som "Aksepter invitasjon", "Avslå invitasjon" eller "Foreslå alternativ tid".
Dersom deltageren velger "Aksepter invitasjon", vil møtet fremgå av kalenderen hans, men velger han "Avslå" forsvinner møtet fra kalendereen.

Organisatoren (ikke deltagerene) kan når som helst "høyreklikke" på et møte, for eventuellt å "invitere flere", eller velge å "Kanselere møtet", da vil også møtet (avtalen) forsvinne fra deltagerene sine avtalebøker. Organisatoren kan også "Se på status" for å se hvem av deltagerene som har svart på invitasjonen, for eksempel:

meeting2

Så enkelt er det ! :=

 

Merk:  Fordi WinVask avtaler bruker sin egen "peer-to-peer" replikasjonsmoptor for å dele data over et nettverk (i motsettning til en server), vil det bli en liten forsinkelse før endringer på møter, avtaler etc. Vises hos deltagerene. For kortest mulig forsinkelse bør man merke "synkroniser" i "datadeling" vinduet under programoppsjoner. Man bør også sette winvask avtaler til å synkroniseres 1 gang pr minutt.