WinVask -  Faktura

Ord og utrykk

Ord og utrykk

Previous topic Next topic  

Ord og utrykk

Previous topic Next topic  

Liste - Er et skjermbilde som inneholder utlisting av dine registrerte data, f.eks: Kundelisten, og varelisten.

 

Knapp - Er en knapp på skjermen som du kan/må klikke på med musen din for å utføre handlingen som er indikert på knappen i form av ikon, eller ikon og tekst (i noen tilfeller kun tekst)

 

Eksempel.

Denne knappen lager en ny registrering, det kan være Ny-Kunde, Ny-Vare osv.

 

Felt - Det er i feltene selve informasjonen skrives inn, i WinVask har vi også en egen farge på de feltene som er aktive til enhver tid, slik at det skal bli ennå enklere å se hvor man er.:

 

Eksempel.:

I overstående eksempel er det "Navn" feltet som markøren står i for øyeblikket, dersom du ser nøye på bildet over vil du også legge merke til at feltet har fått tegnet en ekstra ramme rundt selve feltet, igjen kun får å vise hvem felt som er klart til å ta i mot tekst eller tall når du skriver på tastaturet ditt.

 

Kartotek - En samling som inneholder dine registreringer, i WinVask mener vi Kunder, varer, ansatte, etc. ligger i Kartotek valget.

 

Eksempel.:

 

 

Tekstmarkør - liten blinkende " | " som indikerer hvor i teksten du er når du skriver inn tekst i et tekstbehandlingsprogram, eller et felt

 

Eksempel:

I dette eksempelet er tekstmarkøren farget blå

 

 

Musmarkør - Denne indikerer hvor musen er på skjermen og kan ha mange forskjellige former og utseende.:

 

 

Eksempel.:

curs

 

i WinVask har vi nøyd oss med vanlig PIL som vist over knappen under, eller vanlig timeglass () når systemet er opptatt, dette for å la brukeren slippe å sitte å holde rede på hvem markør som er aktiv og ikke minst hvorfor?

 

Eksempel.:

clip0010

 

 

Listemarkør - En listemarkør viser deg ganske enkelt hvem post/registrering på listen som er valgt til en hver tid.

 

Eksempel.:

 

I eksempelet ovenfor er det "Berghs Metall as" som er aktiv kunde, og vil være den kunden som endres når man klikker på clip0010 knappen.