WinVask -  Faktura

Introduksjon

Introduksjon

This is the first topic Next topic  

Introduksjon

This is the first topic Next topic  

WinVaskLogo-150

Hei, og takk for at du valgt en løsning fra Industri Software as.

 

Vi er glad om du valgte vårt gratis fakturasystem, vi får nemlig vist deg hva vi er gode for, og er du fornøyd handler du kanskje med oss en annen gang :)

 

Litt historikk.:

 

Hvorfor navnet WinVask ?

 

Dette spørsmålet har jeg mottatt så mange ganger at jeg tar "den" med en gang.

 

WinVask - Faktura er tuftet på (dengang) vårt hovedprodukt, nemlig spesial-løsningen vaskeri systemet WinVask, som har vært i produktsjon siden tidlig på 1990 tallet.

 

I "gamle dager" var det operativsystemet MS-Dos som var "tingen", og eh. vaskerisystemet het da dengang "Vaskeri" (coolt & kreativt heh?), vel i 1992 da vi oppgraderte hele systemet følte vi at vi ville distansere oss fra endel av konkurrentene som "bare" kjørte på MS-Dos og la til WIN i navnet, og avkortet det til WinVask (En sann genistrek mente vi selv).

 

Vel MS-Dos er nå historie (heldigvis vil kansje noen si), men WinVask har faktisk arvet følgende fra den Tiden.:

 

Esc - Knappen avslutter WinVask & Vinduer i WinVask (ikke noe Alt-F4 greier her i gården)

 

Mye av funksjonalitet en som WinVask faktura inneholder faktisk også skrevet for (vaskeri)WinVask. Men vi har brukt mange tusen timer på å snekre en ganske bra faktura løsning for Dere (Om vi får være så fri).

 

Det ligger i kortene at support på et gratis produkt er meget begrenset, men vi har opprettet et forum for WinVask Faktura Gratis/Pluss, her kan Du/Dere møte andre med produktet som kanskje kan hjelpe (Jeg slenger innom en gang i blandt jeg også).

 

WinVask - Faktura v6.9 ble lansert første gang 23.08.2005, da var det mange områder hvor alt ikke var helt komplett, men det har  siden den gang vært jobbet dag & natt med å forbedre og utøke brukeropplevelsen for produktet.

I skrivende stund er det v8.4.77 som ligger ute til nedlasting.

 

Siden 2005 har WinVask (Gratis & Pluss) blitt oppdatert utallige ganger, med ny funksjonalitet etterspurt av brukerne våre, samt feil som er rapporter inn er rettet.

 

 

 

Vårt gratis brukerforum finner du på linken her...

 

 

Ellers tar vi gjerne på oss oppdrag pr/time eller fastpris, dersom du har behov for spesialtilpasning eller utvikling av spesiell programvare.

 

 

MVH

 

Tor-Bjarne Henriksen

Industri Software as