WinVask -  Faktura

Introduksjon

Introduksjon

Previous topic Next topic  

Introduksjon

Previous topic Next topic  

 

 

Takk for at du valgte WinVask - Timer !!

 

Vi håper du blir fornøyd med det arbeidet vi har lagt ned i produktet, samt ikke nøler med å komme med forbedringsforslag, eller feilrapporter.

 

Velkommen til WinVask timer, WV-Timer  er et frittstående program designet for å føre timer, samt å rapportere disse, og har man WinVask Faktura PLUSS kan en også overføre timer for fakturering til dette programmet.

 

Selger man timer, er man pålagt å føre timelister, disse timelistene skal skille mellom kontortimer (interne timer), og timer man skal fakturere. Dette for om mulig komme "dobbeltfakturering" til livs.

 

WinVask timer lar deg også registrere timer på prosjekt, og arbeidsoppgaver under dette prosjektet, det kan være at Du har et prosjektstyringsystem som lar deg rapportere timer fra andre program som Artemis, Safran, MS-Project O.Lign.

 

Vi har også implementert Rapportbygger`n i WinVask Timer, selv om denne ikke er det enkleste en kan starte med gir muligheten til selv å definere design på timelister, egne filtere mange muligheter, som kansje større og dyrere system mangler.

 

 

wvtimer2